Zepura in de pers

"Zelf wasmiddel of douchegel maken? Het kost je maar 20 minuten tijd." - Het Laatste Nieuws, Bart Kerckhoven, 24 april 2019

"Zelf shampoo, douchegel of zeep maken: Kristien leert het je allemaal" - Het Nieuwsblad, Ingrid De Praetere, 7 mei 2019

Ervaringen van deelnemers

"Dankjewel voor de fantastische workshop. Ik vind dat je dat heel goed doet, met veel enthousiasme en energie aan de ene kant en tegelijkertijd ook met het nodige geduld en rust. Leuk dat je in ons team zit!" - Sofie L. , vzw Mirlo, juni 2019

"Bedankt voor de tips en het was weer heel leerrijk. Ik heb de smaak te pakken en hou je workshops zeker in de gaten." - Jacqueline V. , juni 2019

"Ben blij dat ik nu al twee workshops gevolgd heb, het is voor mij een stimulans om ermee door te gaan. De cursussen zijn duidelijk en heel gemoedelijk. Ik kijk uit naar een volgende in Halle want ik ga het missen.

Enkele vriendinnen + dochter heb ik ook enthousiast gekregen voor jouw workshops.

We moeten heel dringend milieuvriendelijker denken/handelen. 

Daarom is het tof dat mensen zoals jij deze workshops geven."- Lieve V., juni 2019

  

Kristien Vanspauwen - 0495 44 56 83

zepura.soppen.zepen@gmail.com
www.facebook.com/zepura
Instagram: zepuraworkshops